Link :: 12.09.2006 :: 11:41 I dont want to share a room with that girl but I guess I will just have to grin and bear it. Komentuj(0)
Link :: 13.09.2006 :: 10:14 Chcę, żeby był wieczór, chcę się już przytulić.. Komentuj(0)
Link :: 14.09.2006 :: 08:04 No i stałam się brunetką, nie wiem czy to miana na lepsze czy na gorsze. W każdym razie, muszę się przyzwyczaić ;-)
A co Ty na to, Kochanie? ;-) Komentuj(0)
Link :: 14.09.2006 :: 08:43 Miłość potrzebuje przede wszystkim odpowiedniej chwili.
Nawet spotkanie właściwej osoby nie ma sensu...
...jeżeli jest jeszcze zbyt wcześnie lub już zbyt późno.
Gdybym żyła w innym czasie i miejscu...
...moja historia mogłaby mieć zupełnie inne zakończenie. Komentuj(0)
Link :: 19.09.2006 :: 08:41 Jeszcze 5 dni do wyjazdu. Chcę i nie chcę. To wynika tylko z tego, że przez tydzień ZNÓW Cię nie zobaczę. To tylko tydzień, a ja reaguję na to jak małe dziecko.. Boję się, że zabłądzę w tym mieście, że nie dojadę tam gdzie będę musiała. Głupie powody.. Ale ja bez Ciebie już nie potrafię normalnie funkcjonować. Za bardzo się przywiązałam..
Ale z drugiej strony cieszę się, że potem będziemy tam RAZEM :) I już nieważne jest to, że w osobnych akademikach, damy sobie radę, musimy! Będzie ciężej niż rok temu, Ty masz dużo zajęć, ja jeszcze więcej.. Ale co tam ;)
Chciałabym, żebyśmy poszli do zoo, do Łazienek, do parku Saskiego, do wielu wielu miejsc w których jeszcze nie byliśmy :) I zrobimy maaaaaasę zdjęć :)
A jak A. pojedzie o domu to... ;))))))
Kocham Cię :* Komentuj(0)
|
2024 listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień
[Księga gości]
|