Link :: 03.04.2005 :: 21:19 i zawsze byłeś w białym wdzianku i śmiesznej czapeczce, z buzią jak księżyc i oczami radosnymi.
Komentuj(2)
Link :: 05.04.2005 :: 20:42 "Musicie być mocni mocą miłość, która jest potężniejsza niż śmierć"
Karol Wojtyła Komentuj(4)
Link :: 10.04.2005 :: 10:32 100 ;* Komentuj(7)
Link :: 12.04.2005 :: 16:41 Nie mów mi nie mów i wreszcie uspokój
Gardła, które chcą pożreć święty spokój
Nie mów mi nie mów, co kilku słów wynikiem
Gdy słów jest za wiele, staja się śmietnikiem
Nigdy nie może być tak dobrze
Nigdy nie może być tak źle
Wystarczy o jedno słowo za dużo
Nie mów do mnie, nie
Historia pokazała, ona kołem się toczy
Nie ważna czy ślepiec czy ma otwarte oczy
Nawet dno niepewne utrafi
Nie ufaj temu co milczeć nie potrafi
Komentuj(1)
Link :: 13.04.2005 :: 06:44 MogęByćBrzydkaZMałymiOczamiDużymNosemKrzywymiZębamiNiezdrowąCerą. NieuczesanaZTłustymiWłosamiZWiecznymGrymasemNaTwarzy. GrubaNiezgrabna. ByleTylkoNieByćTakaJakTamteKtórychZdjęciaZawieszająNadŁóżkiem. Komentuj(7)
Link :: 18.04.2005 :: 19:25 Wyglądać tak jak Brody Dalle, było by ostro... hmmmm Komentuj(10)
Link :: 21.04.2005 :: 11:36 "W nocy, gdy cały dom już śpi,
Stukostrachy, Stukostrachy stukają do drzwi (...)"
Książki, książki, duuuuuużo książek :] Komentuj(4)
Link :: 22.04.2005 :: 11:13 o co chodzi? dlaczego sie tak dziwnie czuje? Komentuj(0)
Link :: 22.04.2005 :: 11:15 czemu jedni są ładni a inni nie? czego im brakuje? Komentuj(6)
Link :: 23.04.2005 :: 23:43 Ain't no sunshine when he's gone.... Komentuj(2)
Link :: 25.04.2005 :: 14:11 Sentymantalnie dziś. Przypomniały mi się czasy kiedy byłam małą dziewczynką (a to było bardzo dawno temu). Codzienne wypady na internat z sąsiadami, nauka jazdy na rowerze na ostatnich ulicach osiedla, bo tylko tam były no i dalej są równe drogi, chodzenie z babcią do lasu po trawę dla kur, najczęściej pod świniarnię. Już jej nie ma bo teraz jest Leśny Ludek. No i oczywiście szukanie dżdżownic i robienie zupy dla lalek z piasku, ziemi i wapna. I wychodzenie na ogródek w czasie największych burz, skakanie i śmianie się, że przecież nie zachoruję, babciu nie martw się. Ganianie się z psem, granie w piłkę, w paletki, zabawy w chowanego i w berka na rowerach. Las za oknem, drzewa, kwiaty. A teraz? Po sąsiedzku mieszkamy i się do siebie nie odzywamy. No coż. I już niedługo będę musiała stąd wyjechać i wiem, że to będzie bardzo trudne. Pomimo tego, że nic ciekawego tu nie ma, to jednak myślę, że TE miejsca, w których byłam, TE miejsca, które są tutaj, są moim prawdziwym domem. Komentuj(11)
Link :: 28.04.2005 :: 10:24 poezja barokowa, filozofia antyku, średniowieczne hagiografie, romantyczny bunt, pozytywistyczne ideały, oświeceniowy kult rozumu, od czego mam zacząć? Komentuj(6)
|
2025 kwiecień marzec luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień
[Księga gości]
|