chce - komentarze |
Jestem szczęsliwa bo moje kochanie mi coś powiedziało. Jestem szczęśliwa bo moje kochanie jest szczęśliwe. Kocham! ;*** |
|
Tak napisali inni: |
20.01.2005 :: 21:49 :: nat.dsbratniak.pw.edu.pl ma czym ?? :p, nie przypominam sobie :p |
20.01.2005 :: 21:37 :: mediator.stella.net.pl nprzecież już sobie zasłużyłam :p |
20.01.2005 :: 21:35 :: nat.dsbratniak.pw.edu.pl mnagroda będzie jak sobie zasluzysz :p |
20.01.2005 :: 21:18 :: mediator.stella.net.pl nlista już jest długa :p, a Twoja jak tam?? :p kurde... jeszcze tylko przeżyję jutrzejszy dzień a potem to już mogę sobie odpłynąć z Tobą :* tylko szkoda, że znowu tak krótko :( no ale ja wiem, że sobie to odbijemy :)* jedne święta, drugie święta, Ty będziesz miał przcież jakieś ferie :) a potem wakacjeeeeeee :)))))))))))))))))) KOCHAM CIĘ SKARBIE wiesz? :) i ja też chcę nagrodę... nie wiem za co ale chcę :p :**** |
20.01.2005 :: 18:18 :: nat.dsbratniak.pw.edu.pl maż dwie?? :p, ja bym mial dużo ale nie będe się powtarzał z wpisywaniem kolejny raz tego ze spac nie moge bo o Tobie myśle, tego że nie wiem który raz się juz na tramwaj spóźniłem, tego że ide do sklepu po chleb a wracam z masłem itp itd :p hmm... mi z połączenia dwóch A nie jak nie chce wyjść M, tylko AA ;p, co nie zmiena faktu że jednak nie moglibysmy bez siebie żyć. KOCHAM CIĘ :********** |
20.01.2005 :: 14:23 :: mediator.stella.net.pl nchyba nigdy się nie dogadamy czy jest po równo czy nie :P mniam mniam jem sobie zupkę chińską :p produkowaną w Radomiu :p Amore Pomidore :p i próbuje się nauczyć stosunków polsko-krzyżackich w IVX wieku :p i ma dwie nowe pozycje do mojej listy :] a tak btw to zauważyłam że jak się połączy 2 litery A to powstanie M :] no i czy My moglibyśmy być osobno? Chyba nieeeeeeeeeeeeeeee :] Kocham Cię :* |
20.01.2005 :: 11:31 :: alk226.neoplus.adsl.tpnet.pl gabrysiaaaaZglos sie do konkursu na,,naj bloga roku 2005' masz duze szanse!!! www.gabrysiaaaa.talk.pl |
20.01.2005 :: 10:47 :: nat.dsbratniak.pw.edu.pl mhmm... a może wkońcu po równo będzie ?? :p |
20.01.2005 :: 10:21 :: mediator.stella.net.pl chceże mnie kocha :) :* a ja kocham moje kochanie jeszcze bardziej :* |
20.01.2005 :: 10:11 :: nat.dsbratniak.pw.edu.pl a co powiedziało ?? :p ja jestem szczęsliwy bo mam Ciebie :**** KOCHAM CIĘ KOTKU :* ładny szablon :* |
Talk.pl :: Wróć |